maj
31
2021

Måndag och tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Färjestad måndag:

– Let It Be Steel (lopp 3) gick helt okej i debuten. Han mötte en superhäst som jag körde emot och då blev han trött. Men vi måste åka hit för han går bara i autostart och därför vi åker så långt. Svårt läge, men hästen känns fin.

Halmstad måndag:

– Our Pearl (lopp 1) blev lite bakrädd och galopperade i första sväng i kvalet, men gick ett fint slutvarv sen. Mycket tränad och väl förberedd – jag hoppas hon sköter sig, då tror jag hon går ett bra lopp. Det är ett fint sto.

– Readly’s Dream (lopp 2) skötte sig bara och fungerade på alla vis i debuten, men fick stryk av en som var bättre. Allt ser bra ut med henne så vi hoppas och tror på en god insats igen.

– 5 Adde S.H. (V64-1) var inte bra senast och har blivit renoverad efteråt. Han har tränat helt okej, så det ska bli kul att tävla med honom igen. Helstängt, amerikansk sulky och barfota runt om som vanligt. Vi får göra ett försök från start och försöka ta oss till ledningen om det går.

– 11 Gaagaa Rivner (V64-4) gick två gånger och sedan galopperade hon i giltiga starten från spår fyra. Känns helt okej annars, men i det här gänget måste jag ju tro på henne. Det blir barfota bak istället för skor runt om, vilket är ett litet plus. Vanlig vagn och öppet med murphy.

– Global Cashflow (lopp 10) är fin. Han fick gå utan på en bra häst i Breeders-försöket och blev trött till slut. Jag tycker han var ursäktad och han känns bra nu efteråt.

Vaggeryd tisdag:

– 4 Balashi (V4-2) känns väldigt fin för dagen. Satt helt fast senast och hade inte kunnat undgå att vinna med fritt. Han är i väldigt fin författning för dagen och det blir skor runt om, vanlig vagn och öppet med murphy som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”