jun
10
2021

Torsdag och fredag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Arpi Broline (lopp 1) är mycket tränad, men svårbedömd ändå. Vi har ett smygläge så det viktiga är att det blir felfritt och att han kommer rätt på det.

– 6 Crossfit L.B. (V64-2) blev för lätt senast när vi tog av alla skorna, så det blir barfota fram istället för barfota runt om. Ingves får försöka få iväg henne och ge henne ett smyglopp – då tar hon en god placering. Vanlig vagn och öppet med murphy som senast.

– 5 Ztinas Blaze (V64-2) ska vi plocka av skorna på och köra barfota runt om för första gången. Jag hoppas det ger en liten kick. Hon travade bra i comebacken senast och normalt går hon framåt med det loppet i sig. Vanlig vagn och öppet huvudlag som senast.

– 13 Beluga West (V64-3) kämpar på och gör vad hon kan hela tiden, men vinner sällan. Hon plockar placeringar och det är en realistisk målsättning idag också. Det blir barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy och rulle som senast.

– 2 Balashi (V64-6) har gått i mål med krafter kvar tre gånger i rad nu. Satt fast senast i Kalmar och har fin form, så jag tror på en god insats igen. Barfota bak, vanlig vagn och öppet med murphy.

Tingsryd fredag:

– Bonnies Celebrity (lopp 7) kämpar på, men har inte visat någon form på länge. Nu plockar vi av skorna så får vi se vad som händer. Man får ligga lågt då han inte visat något på länge.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”