jul
27
2021

Jägersro tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 9 Furies Rain (V75-1) verkar vara i fin författning. Han gick bra i Sprintermästarförsöket och var nära att gå till final. Allt är bra med honom och vi kör med jänkarvagn, öppet med murphy och barfota runt om.

1 Toto Barosso (V75-3) ser allting bra ut med och han hade troligen varit trea i finalen av Sprintermästaren, men galopperade i en trång situationen. Han verkar ha tagit de loppen på bästa vis och jag tror det för fram honom då han är en trög häst. Med sådana tuffa lopp borde han går framåt. Jag tror på en bra insats igen, men det är stentufft emot. Barfota runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn fortsätter vi med.

– Vasco (lopp 12) känns fin och han verkar på gång nu. Det var synd på spåret, men vi får göra det bästa av situationen. Han verkar på gång som sagt. Barfota bak, norskt huvudlag och vanlig vagn.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”