aug
2
2021

Måndag och tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp måndag

– 2 Global Company (V64-4) har gjort tre klart godkända lopp och idag plockar vi av alla skorna – det är alltid intressant. En realistisk målsättning är ändå att vara bland de sex. Det blir öppet huvudlag med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast.

– 2 Ready Tonight (V64-5) var något förbättrad senast och Johan tycker han gick helt okej in i mål. Det har varit svårt att få till honom i år, men vi hoppas han är på rätt väg. Han har varit väldigt pigg och fin i träningen efteråt, men målsättning är att vara bland de sex först och främst. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

Jägersro tisdag

– 8 Global Agreement (V5-1) tycker Erik Adielsson att han kändes väldigt fin senast, men han slog i hans häl strax efteråt och galopperade, så det var synd. Han känns bara bra så vi tror på en god insats. Det blir barfota bak, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn som senast.

– 2 Kinky Steel (V5-4) avslutade positivt på Axevalla senast – gick bra över linjen. Det är rätt svår häst, men har fin kapacitet för klassen. Allt ser bra ut med honom och jag hoppas och tror på en god insats. Eventuellt barfota fram – det är lite gränsfall med hovarna. Öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 3 Express Lime (V5-4) var positiv i Kalmar och höll ihop travet bättre än på länge. Vi hoppas att han följer upp det – då är han duglig i klassen. Det blir barfota fram, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 2 Andante Diablo (lopp 8) har varit krånglig att få igång i tävlingsbart skick, men nu tycker jag att hon har tränat klart godkänt. Det viktiga är att hon går felfritt och fullföljer bra.

– 6 Gina Follo (lopp 8) har varit positiv i träningen nu och har ett intressant utgångsläge. Hon har nog tränat starkast av de här tre i samma lopp.

– 10 Easy Star (lopp 8) var okej i debuten och sen har vi bara jobbat på. Det har inte funnits några lämpliga lopp och hon känns som hon ska i träningen. Jag tror på en god insats.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”