aug
5
2021

Torsdag, fredag, lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Arpi Broline (lopp 1) är väldigt spänd från start och målsättningen är att köra felfritt. Han kommer inte kunna öppna så snabbt, men känns stark och fin i träningen. 

– Lady Larissa (lopp 1) stod och studsade från spår fyra i debuten. Är också lite hetsig från start och bilen borde passa henne bra. Hon känns fin för övrigt.

– 12 Joker Of Steel (V64-2) var inte bra senast och har blivit renoverad efteråt. Han var fräsch och fin i ett banjobb för ett tag sedan och allting tyder på att han kommer gå ett bra lopp. Barfota fram, vanlig vagn och norskt huvudlag som senast.

– 10 Yuvaraj (V64-3) känns bara bra och idag ska vi plocka av alla skorna. Vi har gjort det en gång och då galopperade han, men vi tror inte att det berodde på det. Det är Derbyuttagningar som är målsättningen så vi vill prova barfota innan det. Vanlig vagn och norskt huvudlag som senast.

Eldorado Mearas får stanna hemma pga hälta.

– 6 Grandfather Bill (V64-5) var väldigt kaxig när han fick gå i ledningen senast och han ser allmänt välmående och bra ut för dagen. Han är överlägset effektivast när han får gå på innerspår och vi hoppas komma dit. Allt ser bra ut och det blir can’t see back, amerikansk sulky och barfota runt om.

Vaggeryd fredag:

– 8 Look Håleryd (V65-1) känns dunderfin och var riktigt bra i skymundan senast på Axevalla. Han har verkligen toppform och kommer gå ett bra lopp. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och amerikansk sulky.

Halmstad lördag:

– Aperol Broline (lopp 3) var fin i debuten och allt ser bra ut med henne efteråt. Det är en intressant häst som är under väldigt fin utveckling.

– Roller Coaster Ås (lopp 4) har gått två positiva lopp efter operation och har travat klockrent. Allt ser bra ut och han kommer gå ett bra lopp – allting tyder på det.

– Special Broadway (lopp 5) kämpar på. Hon gör så gott hon kan och var lite positiv senast då hon höll bra från dödens. Smyger med och tar en god placering här.

– Charlotta S.H. (lopp 8) är det fin utveckling på. Hon har gått ett par bra lopp, men springer och håller igen lite så nu blir det norskt huvudlag.

– Morell (lopp 8) pressade JU lite för mycket efter 50 meter senast, därav galoppen. Kändes fin för övrigt och hon har klart nyttig form, men kräver smyglopp.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”