aug
12
2021

Torsdag och fredag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Quenchless Tile (lopp 2) var lite seg i debuten, men nu har han fått träna på i två månader och jag är nöjd med träningen. Jag hoppas och tror på en god insats. Spår fem är lite lurigt, men han är väl förberedd.

– Gaagaa Rivner (lopp 3) är halt och får stanna hemma.

Charlottenlund fredag:

– Forever Shadow (lopp 6) har vi haft Derbyambitioner med hela tiden och han är nog på väg uppåt i form. Jag har vässat honom lite inför detta och ska köra med amerikanarvagn. Jag hoppas på en finalplats såklart.

– Lucifer Sam (lopp 9) har varit lite renoverad efter förra starten och det har varit lite skavanker. Han känns riktigt fin inför detta och jag tror på en god insats.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”