aug
15
2021

Tingsryd söndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Tingsryd söndag:

 – Lady Larissa (lopp 1) var positiv senast och allt ser bra ut efteråt. Nu plockar vi av framskorna och tror på toppchans.

– Let It Be Steel (lopp 2) vann pliktskyldigt senast, men var lite besviken på honom och han hänger mest med. Vi plockar av alla skorna och hoppas det ger en liten kick. Liten besviken så här långt på hästens prestationer.

– Vinci Nice (lopp 2) klarade fjärdespåret och han är stressad i volten. Jag tror det kommer gå bra bakom bilen (vi ska träna innan). Han känns allmänt uppåt och intervallerna jag körde med Forever Shadow och då ska man veta att Vinci Nice lattjade med Forever Shadow.

– 4 Joker Of Steel (GS75-1) var Johan nöjd med senast. Han blev lite generad och galopperade i första sväng. Han räcker bra i sin klass och verkar ha god form igen. Bakom bilen är han bara medium och har aldrig tagit ledningen direkt vad jag kommer ihåg. Norskt huvudlag, vanlig vagn och barfota fram som senast.

– 1 Havbergs Classic (GS75-2) springer och sover i loppen och han är en riktig drummel. Han känns fin och nu ska vi ta av alla skorna istället för barfota bak. Det borde ge honom en liten kick. Men jag litar inte på honom helt för han är lite av en myglare. Det blir helstängt och vanlig vagn som senast.

– 10 Morell (GS75-5) kämpar på och gör så gott hon kan. Hon får smyga med här och ta en god placering. Det blir öppet med murphy och rulle, amerikansk sulky och barfota runt om som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”