okt
12
2021

Jägersro tisdag och Solvalla onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– Klondyke River (lopp 2) är en intressant debutant. Han har behövt tid – varit lite svag i kroppen och behövt bli stark. Har tränat fint, men var väldigt nervig från start i kvalet så därför har jag väntat in ett autolopp. Det blir nog en autohäst det här. Jag förväntar mig en fin insats direkt.

– 1 Zola Love (V64-4) går jämnt och bra, men kan väl inte hålla ledningen – det är inte sannolikt. Hon är medel ut och det kändes som att jag inte hade något med spetsstriden att göra senast så jag gav mig inte in i något. Kusken får försöka vara med, men jag tvivlar på att hon kan hålla spets. Det är ingen häst man ger tömmarna åt första biten. Men hon ska absolut räknas tidigt i de här stoloppen och är en av A-hästarna. Barfota bak, vanlig vagn och öppet med murphy som senast.

– 11 Eye On The Hill (V64-6) gick väl okej senast, men det var inte det där lilla extra. Då gick hon med skor, men nu blir det inte så. Hon har gått med helstängt, men nu ska hon gå med sån där blinkers-kåpa och förhoppningen är att det ger lite effekt. Hon har mest hängt med och vi har väntat på att lossna för henne. Amerikansk sulky istället för vanlig vagn. Barfota runt om istället för skor runt om.

– Inara O.E. (lopp 10) gick strålande i debuten för oss efter en tuff öppning och stred hela vägen hem. Allt ser bra ut efteråt och det är nog en häst som vinner när som helst.

Solvalla onsdag:

– Quenchless Tile (lopp 5) gick okej. Gick utanpå ledaren förra månaden och det var helt okej. Han gör jämna insatser nu.

– Express Lime (lopp 6) vann ett P21-lopp senast. Travade bra och såg allmänt fint ut, så han är absolut lite på gång.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”