okt
14
2021

Torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

Son Hugo Pellini (lopp 3) har varit positiv i två lopp nu och gått enda in mot linjen. Allt ser positivt och ut tror på god insats.

Global Company (lopp 4) har blivit lite renoverad och känns fräsch och fin i träningen. Han kommer säkert gå bra igen. Läget är halvsvårt då han är lite seg från start.

Let It Be Steel (lopp 4) blev alldeles för het senast. Det blev omstart bakom bilen vilket gjorde att han skruvade upp sig, så den starten kan man glömma. Han har anlag för att ligga på och är säkert bäst över kort distans, men har bra läge och får säkert ett bra lopp. Lite minus för distansen.

Leia Diablo (lopp 8) har det varit mycket problem med – har bland annat haft borelia. Nu är träningen klart godkänd och jag tror hon kommer gå bra.

Wish Lane (lopp 9) är lite renoverad nu och det är lite plus i träningen tycker jag. Jag tror hon snart släpper till.

Örebro torsdag:

– 7 Global Agreement (V64-3) känns allt bra med. Han stod över en vecka för hovböld, så han var snabbt igång igen. Han möter några bra hästar och har spår långt ut, men allt är bra i träningen. Om han kommer till spets så säljer han sig dyrt. Det blir inga ändringar.

– Tearsinheaven (lopp 10) är ingen galoppör egentligen, men har fyra raka galopper. Vi tror att han är lite markskygg, så han går med jordbländare idag. Han tränar strålande och är bra i ordning. Jag tror att det smäller till rätt var det är igen. Bara han sköter sig igen så han har sköter sig kapacitet.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”