okt
20
2021

Onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla onsdag:

– Sobel Caviar (lopp 2) går bra varje gång och känns bara fin så jag tror han kommer gå ett fint lopp igen. Han är under fin utveckling.

– Global Creation (lopp 4) var väl okej på Färjestad, men såg blek ut när man såg loppet. Det gick väldigt fort till slut och hon gick 11 sista 500, men såg tam ut. Det var bra hästar emot och nu möter hon bara ston, så jag hoppas och tror att hon ska gå bra för hon känns fin i träningen.

Jägersro onsdag:

– Machi (lopp 2) var strålande senast och blev väldigt glad när vi tog av henne framskorna, hon blev så fin i aktionen då. Hon är under utveckling och även om hon möter några bra här, så tror jag hon är med och gör upp om det.

– 6 Lady Larissa (V86-3) kom aldrig till senast på Solvalla och är lite seg, men tränar bara bra och jag tror hon kommer gå ett bra lopp så får vi se hur långt det räcker. Vi möter lite bättre hästar den här gången, så vi får se hur hon räcker. Allt är bra i träningen och det blir barfota fram, vanlig vagn och öppet huvudlag som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”