okt
25
2021

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 7 Puycheric Wine (lopp 2) är väl förberedd och är en fin travare, men ängslig från start och har dåligt självförtroende. Det viktiga är att han går felfritt, för då har han absolut kapacitet att vinna i sin klass. Vi hoppas att nerverna håller.

– 3 Balashi (V64-1) har varit lite renoverad och vilat – han var lite sliten. Nu är han fräsch och fin i träningen och jag förväntar mig en bra insats direkt. Barfota bak, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy som senast.

– 4 Beluga West (V64-2) känns också bra och har bra form, men kort distans är ett minus för henne. Det fanns tyvärr inga andra lopp till henne. Hon får svårt att hänga med, men jag tror att hon kommer gå bra och ta en bra placering. Barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy och rulle.

– 2 Express Lime (V64-5) har nyttig form och är en nyttig häst. Får han ett smyglopp är han absolut en platskandidat. Barfota fram, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy som senast.

– 10 Yuvaraj (V64-6) blev trött i UET-kvalet. Han gick en bra tid och det var en häng tid och det visade sig att han hade slem i halsen. Nu har han tränat normalt och är lite loj i träningen, men han är frisk och han möter betydligt enklare motstånd än han brukar så det går inte annat än att tro på honom. Barfota fram, vanlig vagn och norskt huvudlag.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”