okt
28
2021

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Steady Victory (lopp 2) är en häst som har behövt mycket tid, han har varit väldigt harig. Nu har han tränat helt okej och kvalade fint, så det blir intressant att tävla med honom.

– Vinci Love (lopp 2) är också en häst som är sen i utveckling, men hon börjar släppa till nu och det är likadant här – det ska bli intressant att tävla med henne.

– 11 Joker Of Steel (V64-1) var inte bra senast och vi vet inte varför egentligen, men han känns fin i träningen så vi tar ny sats. Han är lite svårbedömd. Det blir norskt huvudlag, barfota fram och vanlig vagn som senast.

– 1 Inara O.E. (V64-4) har gjort två fina lopp i vår regi och allt ser bra ut inför detta. Jag tror hon kommer gå bra igen. Jag tror hon kan vara ganska snabb bakom bilen eftersom hon varit snabb i volt. Skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy som senast.

– 13 Lexington Zon (V64-5) har ryckt upp sig. Senaste loppet är det klart bästa han gjort i sitt liv – han höll ihop travet så bra. Man får köra lite snällt med honom och då kan han fälla många till slut om det klaffar. Skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag som senast.

– 10 Eye On The Hill (V64-6) var positiv senast. Hon var fin i årsdebuten, men sedan har hon inte varit bra – nu var hon bra igen senast. Jag är besviken på henne i år, men med förra loppet på näthinnan så hoppas jag att det kan släppa lite. Det blir helstängda kåpor istället för helstängt huvudlag. Det är ingen stor skillnad, men det är för att testa något nytt. Amerikansk sulky och barfota runt om som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”