okt
29
2021

Fredag och lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Kalmar fredag:

– Cross Fitt L.B. (lopp 3) har fått en paus och blivit renoverad. Tränar okej och hon behöver lite smygglopp så hon får smyga med och ta en god placering.

Jägersro lördag:

– 8 Luke Diablo (V4-3) kommer tillbaka efter en halsoperation och har tränat klart godkänt, så vi får se om det hjälper honom i slutskedet av loppet. Det blir barfota runt om den här gången, men i övrigt kör vi med vanlig vagn och öppet huvudlag.

– 1 Adde S.H. (V75-1) ser allting bra ut med och han var ju strålande som tvåa senast. Han kommer från två kanonlopp och jag tror han säljer sig dyrt om han kommer till ledningen. Hästen har verkligen toppform för dagen. Han är ingen katapult från start, men ambitionen är att köra i ledningen. Barfota runt om, helstängt huvudlag och amerikansk sulky som senast.

– 8 Grandfather Bill (V75-1) är som han ska igen. Han är lite renoverad efter senast, men just den här gången ser det mycket jobbigt ut. Han är bäst på innerspår – jag tycker inte han är motiverad annars. Ska han gå med i spåren så struntar han lite i det. Can’t See Back, amerikansk sulky och barfota runt om som senast.

– 12 Pere Ubu (V75-3) ser allting bra ut med. Var blek senast, men var som en tiger gången innan. Vi har inte hittat några fel och vi provar igen då han känns fin i träningen. Nu plockar vi av skorna och kör med norskt huvudlag – det har han gjort tidigare, men det var ett tag sedan. Fortsatt amerikansk sulky.

– Gina Follo (lopp 12) ska vi plocka av alla skorna på nu och det ser bra ut i träningen. Hon gör så gott hon kan och jag hoppas hon kan hitta en kick till barfota.

– Wish Lane (lopp 12) är nog bra i ordning. Hon dummade sig efter stänket senast och galopperade, men såg väldigt fin ut i övrigt. Jag tror hon är på väg att släppa till nu, men hon är lite tramsig av sig.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”