Nov
3
2021

Solvalla och Åby onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla:

– 2 Express Lime (V86-1) går bra varje gång och är stabil och fin nu. Han kommer säkert gå bra nu, men möter ett par bra hästar också. Allt är som det ska med honom i alla fall och det blir barfota fram, vanlig vagn och öppet huvudlag som senast.

Åby:

– Peach (lopp 1) är en debutant som är mycket tränad. Fick knäopereras i vinter och därav den sena debuten. Det ska bli kul att tävla med honom och han har tränat positivt.

– Lazar Flevo (lopp 2) har börjat strålande och vi skulle vara med i tyska Breeders för 14 dagars sedan, men fick en hovböld och fick stanna hemma. Nu känns allting bra och det verkar vara en riktigt fin häst det här.

– 7 Vinci Nice (V86-2) ser allting bra ut med. Han har gjort flera fina lopp på raken, men det blir värre idag med spår långt ut. Allt är bra med hästen i alla fall och det blir skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag som senast.

– 8 Kirsi Boko (V86-3) har varit lite seg i de två senaste starterna, men senast var hon ursäktad. Hon har fått träna på en månad och har känts bra, så hon borde gå bra här. Läget är dock svårt. Det blir barfota runt om, vanlig vagn och öppet murphy som senast.

– 3 Readly’s Dream (V86-7) har varit fin i två starter i Norge och var trea i Oaks-finalen i Norge. Hon gick barfota runt om senast och avslutade fint och det blir likadant igen. Det är anmält amerikansk sulky nu, men det blir vanlig vagn. Öppet med murphy fortsätter vi med.

– 10 Global Creation (V86-7) går bara barfota fram istället för barfota runt om. Hon fungerar fint varje gång, men det är lite tuffare motstånd den här gången. Allt ser bra ut med hästen och vi fortsätter med vanlig vagn och halvstängt huvudlag som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”