Nov
5
2021

Fredag, lördag och söndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Kalmar fredag:

– 4 Use Face (V65-5) känns bara fin i träningen och nu har det varit två misslyckade lopp, men hon är lite känslig. Fart och form tror jag det är i henne, men det är bara det att hon är opålitlig. Går hon felfritt är det toppchans att vinna. Barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag som senast.

Åby lördag:

– Inez Alki (lopp 7) är ny i träning hos oss och har tränat okej. Är mycket svårbedömd och hon ska gå barfota runt om och med murphy. Det är ett fint sto tycker jag, men hon har bara tränat okej.

– Livi Pasadena H.M. (lopp 9) är lite svår i aktionen och senast fungerade det bra för henne, men hon blev väldigt trött. Det visade sig att hon hade en infektion. Den har hon fått läka ut och hon tränar positivt, så hon borde gå bra.

Eskilstuna lördag:

– 14 Princess Kloster (V75-4) gör jämna och bra prestationer hela tiden, men har inte det där lilla extra och har inte vunnit lopp i år. Jag tycker hon känns så fin att jag tycker att hon borde vinna snart om det klaffar lite. Hon har ju gått bra, men det har som sagt inte varit det där lilla extra. Barfota runt om, vanlig vagn och norskt huvudlag som senast.

– 1 Global Agreement (V75-7) ser allting bra ut med och spåret är intressant. Målsättningen är att köra i ledningen och då tror jag att han säljer sig dyrt. Johan säger att spår ett i Eskilstuna är lite lurigt, men han är ganska snabb. De kan ju komma som katapulter utifrån. Han känns bara fin i alla fall och det blir barfota bak, amerikansk sulky och öppet huvudlag med murphy och rulle som senast.

Eskilstuna söndag:

– 3 Look Håleryd (V4-4) har fått en liten renovering och träningsperiod efter senast och känns bara bra. Jag förväntar mig en god insats. Det blir amerikansk sulky istället för vanlig vagn. Barfota runt om och helstängt huvudlag fortsatt.

– 2 Global Cashflow (V75-1) ser allting bra ut med och han är väldigt pigg och glad. Det var många år sedan jag hade så glad häst – han är så glad varje gång han selas på och får ut och springa. Han var strålande senast och allting tyder på att han ska gå bra igen. Barfota fram, vanlig vagn och norskt huvudlag som senast.

– 5 Woodbury Wine (V75-4) var väldigt positiv i semi finalen och höll ihop travet klockrent. Det har ju varit si och så med det tidigare. Hon ser ut att må bra och har varit lugn och fin, vilket är ett gott tecken. Allting tyder på att hon ska gå bra igen och det blir barfota runt om, vanlig vagn och öppet med murphy som senast.

– 6 Furies Rain (V75-7) var positiv i semi finalen senast och har fin form, men det blir givetvis svårt från det här läget. Formen verkar sitta där i alla fall och det blir barfota runt om, amerikansk sulky och öppet med murphy som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”