Nov
11
2021

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Havbergs Classic (lopp 3) tränar positivt och har blivit renoverad efter senast. Jag hoppas och tror på en god insats.

– 1 Stens Surprise (V64-1) är lite på gång. Blev lite trött senast då hon gick utanpå ledaren och det skulle vara intressant att se henne gå i ledningen den här gången. Allt ser bra ut inför detta och vi fortsätter med norskt huvudlag, skor runt om och vanlig vagn som senast.

– 11 Darah Bibo (V64-3) har bra form, men svårt läge. Hon kommer säkert gå bra, men det blir svårt härifrån. Jag var nöjd med henne senast även fast hon förlorade, då hon stred på bra tycker jag. Öppet huvudlag, amerikansk sulky och barfota runt om.

– 4 Lexington Zon (V64-6) har gjort sina bästa lopp i de två senaste starterna och har hållit ihop travet riktigt bra. Han kan öppna vasst bakom bilen och han bör gå framåt med senaste loppet i kroppen. Jag har bra feeling för honom nu när det är lite tätare mellan starterna. Jag säger: Pass på! Öppet huvudlag och skor runt om som senast. Men den här gången blir det amerikansk sulky och det är för första gången.

– Lazar Flevo (lopp 10) gick bra senast och det klaffade inte i loppet alls. Gick klart godkänt i skymundan och jag tror han är klart vassare med lopp i kroppen, då det hade strulat innan. Kan öppna bra från spåret och det ser bra ut för honom.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”