Nov
18
2021

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Chip Cher (lopp 1) slog ihop och galopperade senast. Nu har vi ändrat balansen lite och träningen är som den ska så vi provar igen.

– Holgero With Class (lopp 2) kvalade fint och känns bra efteråt. Borde gå bra.

– Peach (lopp 3) visade fin uppfattning i debuten och vann på spänstiga ben utan att vara tom. Allt ser bra ut.

– Puycheric Wine (lopp 3) vann trots startgalopp i debuten. Är lite nervig av sig och borde vara gynnad av autostart som det är nu. Det är därför jag har valt det här loppet då han är svår i voltstart. Han är en bra nollehäst.

– 5 Global Company (V64-3) gör bra dagsverken hela tiden, men utan att räcka riktigt. Han tar goda placeringar hela tiden och allt ser bra ut inför detta. Han måste gå med skor bak nu och det är ett marginellt minus. I övrigt blir det vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy.

– 10 Let It Be Steel (V64-5) var positiv senast och även näst senast också egentligen. Han är nog under lite utveckling, så jag hoppas och tror att han ska gå bra igen. Det blir barfota runt om, vanlig vagn och norskt huvudlag som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”