Nov
19
2021

Jägersro fredag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Vinci Love (lopp 1) tränar som hon ska och det gäller att köra felfritt idag, så vi är med i matchen. Jag är nöjd med träningen och vi ska försöka köra försiktigt.

– Leia Diablo (lopp 3) har ett väldigt lämpligt lopp idag tycker jag. Hon var riktigt positiv senast, har bra spår och känns fin och jag tycker hon har toppchans idag.

– 7 Use Face (V64-5) var strålande i Kalmar tycker jag och hon såg fin ut och gick i mål på spänstiga ben. Ingves var riktigt nöjd med henne så han får chansen igen. Normalt sett är hon den bästa av våra i det här loppet. Öppet huvudlag, vanlig vagn och barfota runt om.

– 10 Begum Kronos (V64-5) kämpar på bra och gör sitt varje gång, så hon kan nog ta en god placering här igen. Amerikansk sulky istället för vanlig vagn, men fortsatt helstängt och barfota fram som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”