Nov
21
2021

Helgens starter

Jägersro lördag:

– 9 Lucky Steel (V4-1) är det lite svårbedömt med. Det är en fin häst rent exteriört. Jag har kört ett banjobb med honom och han var lite seg då, men jag vill prova i lopp nu ändå. Jag ligger lågt så här i första starten. Det blir skor runt om, vanlig vagn och norskt huvudlag i debuten för mig.

– 9 Ready Tonight (V4-3) har fin form tror vi, men det har varit galopper på slutet av olika anledningar. Han känns fin, men har bedrövlig resultatrad. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn.

– 5 Express Lime (V75-1) har ryckt upp sig tycker jag, så han går fina lopp varje gång nu. Nu är det V75-konkurrens, vilket säkert är tuffare för honom. VI får prova nu när han har form och poäng. Jag tror han kommer gå bra och vi får se hur långt han räcker. Barfota fram, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 9 Lexington Zon (V75-5) har också varit positiv på sistone och han har hållit ihop travet så bra tre gånger i rad och då har det kommit goda placeringar. Det är samma för honom – det är tuffare emot nu, men det ska bli intressant att se hur långt han räcker. Skor runt om, öppet huvudlag och amerikansk sulky som senast.

– 8 Adde S.H. (V75-7) är bara positiv i träningen, men just den här gången ser det jobbigt ut för honom med det här spåret och det motståndet. Han kommer säkert gå ett bra lopp. Barfota runt om, helstängt huvudlag och amerikansk sulky.

– 10 Furies Rain (V75-7) är i god form, men har inte räckt riktigt mot de bästa fyraåringarna, men han har placerat sig. Han får smyga med och ta en god placering. Barfota runt om, öppet med murphy och rulle samt amerikansk sulky som senast.

Halmstad söndag:

Livi Pasadena H.M. var klart godkänd senast, men blev lite trött sista biten. Höll ihop travet i alla fall och i det här gänget räknas hon tidigt.

– Rizzi Brodda har varit långtidsskadad och stått över. Nu är hon mycket tränad och det är dags att tävla. Jag hoppas och tror att hon ska gå bra direkt.

– Inez Alki gick okej i debuten för oss, men det var inget riktigt drag i henne. Nu måste hon gå med skor, men vi lägger på en amerikanarvagn på henne för att göra något nytt.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”