Nov
29
2021

Startkommentarer måndag-tisdag

Färjestad måndag

 

7 Eye On The Hill (V64-3) är lite på gång, men det där lilla extra fattas ändå. Hon känns fin i träningen och jag tror att hon kommer göra ett bra lopp ikväll. Hon har inte vunnit lopp i år så en god placering är realistiskt. Hon har slitna hovar så det blir skor runt om ikväll. 

5 Quenchless Tile (lopp 10) har fått en träningsperiod. Han känns lite mer på hugget så jag tror att han kommer göra ett bra lopp ikväll. Han har gett lite positiva vibbar i träningen. 

 

Halmstad måndag

4 Lucifer Sam (lopp 6) har nyttig form tycker jag. Han har inte vunnit lopp på länge, men han känns bara bra i träningen. Det blir nog barfota fram ikväll. 

9 Vinci Love (lopp 7) hoppade över en skugga på första långsidan senast och galopperade. Det var snöpligt efter att hon kommit till ledningen. Det var en slarvgalopp bara och jag är väldigt revanschsugen. Jag har inte tänkt på att han har varit markskygg tidigare men nu sätter vi på en jordbländare. 

10 Nan’s Cash (lopp 8) är ny i min träning. Hon har tränat på ett tag och gjort det helt okej, men hon är mycket svårbedömd. 

 

Jägersro  tisdag

1 Lazar Flevo (lopp 2) är en fin treåring som utvecklas hela tiden. Jag tycker det ser bra ut för honom här. Han har ett mycket lämpligt lopp. Vi ska kolla hovarna en gång till, det är gränsfall om det går att köra barfota bak igen. 

7 Sobel Caviar (lopp 3) var blev senast på Solvalla. Det visade sig efteråt att han var röd i halsen. Det har läkt ut och i träningen känns han som han ska, så jag förväntar mig en god insats. 

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”