Dec
3
2021

Fredag och söndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Kalmar fredag:

– Gina Follo (lopp 1) gör så gott hon kan och går med här och tar en god placering.

– Judy Mowatt (lopp 1) är det ungefär samma sak med. Hon går helt okej lopp och kämpar väl. Får gå med och ta en god placering.

– Machi (lopp 2) var jag nöjd med senast och hon ser ut att ha tagit det loppet bra, så jag tycker hon har väldigt lämplig uppgift idag. Jag kan inte annat än att tro på henne.

– Global Cashflow (lopp 3) ser fin ut efter BC-loppet och känns bara bra i träningen. Han har visat att han är en bra häst och allt tyder på att han ska gå bra idag också.

– 5 Roller Coaster Ås (V64-6) är lite renoverad efter senaste starten och ser fin ut i träningen. Jag tror på en god insats och det blir skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy som senast.

Mantorp söndag:

– Peach (lopp 2) har varit fin vid båda segrarna och har visat väldigt bra inställning i loppen. Allt ser bra ut och jag tror på hästen igen.

– 4 Leia Diablo (GS75-3) är lite opålitlig, men har bra kapacitet för klassen. Hon var strålande efter galopp senast. Jag tror absolut att hon har bra chans om hon sköter sig. Skor runt om, vanlig vagn och vi får se vad det blir för huvudlag. Senast var det halvstängt huvudlag, men det beror på hur hästen värmer.

– 7 Furies Rain (GS75-4) har gått bra när han mött de bästa och nu går han säkert ned lite i motstånd. I ett sånt här vardagslopp så borde han räknas tidigt. Skor runt om, vanlig vagn och öppet med murphy som senast.

– 9 Kinky Steel (GS75-6) är ju renoverad efter senast och ser fin ut i träningen. Har varit rak och fin i jobben, så han borde gå bra. Det blir skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy som senast.

– 6 Use Face (GS75-7) har varit strålande tre gånger när hon gått felfritt för oss – då har hon vunnit på imponerande sätt. Hon är inte helt att lita på, men har toppform. Skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”