Dec
6
2021

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– 2 Easy Star (V64-2) gick klart godkänt i norska Oaks som femma senast. Hon fick en liten sårskada efter det, men är rejält jobbad nu i tre-fyra veckor och känns bara bra. Jag tror hon kommer gå ett bra lopp. Skor runt om istället för barfota runt om. Vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy och rulle som senast.

– 4 Lady Larissa (V64-2) gjort framsteg på Solvalla senast då hon satt fast som fyra och hade blivit tvåa med fritt. Det känns som att hon är lite på gång. Man får passa henne lite från start och skor runt om istället barfota fram är ett minus då hon är trång i aktionen. Norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Luca Di Quattro (V64-4) känns riktigt fin och är lite renoverad efter senast – har fått en träningsperiod. Det är han själv emot – han är bra, men har inte skött sig ännu. Han är så busig och slarvig av sig, men vi inbillar oss att han håller på och mogna lite nu. Han har aldrig hoppat från start så egentligen är det inte det som är problemet. Skor runt om istället för barfota bak ska fungera bra, då han känts så bra med skor i träningen. Öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 10 Express Lime (V64-6) kan man glömma senaste starten då han studsade direkt från spår fem. Det är bra form annars och det är risk att han får göra lite grovjobb här, då det inte riktigt är hans melodi. Träningen är bara positiv. Skor runt om istället för barfota fram och det är ett litet minus. Öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”