Dec
9
2021

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Vinci Love (lopp 1) har känts bättre för varje gång, men ändå galopperat av olika anledningar. Hon känns så fin och vi har gått igenom henne, så nu provar vi igen. Ny kusk idag. Det är felfritt som gäller i första hand.

– Livi Pasadena H.M. (lopp 3) har förbättrat sig och gjort två godkända lopp på sistone. Jag får köra ett snällt lopp så ska hon kunna ta en god placering.

– Puycheric Wine (lopp 3) har gjort två kanonlopp och känns bara fin. Lite överambitiös från start är han, men han är bra för sin klass.

– 5 Crossfit L.B. (V64-1) blev väldigt trött senast och det visade sig att hon hade slem i halsen. Det är utläkt nu och hon känns bra, så hon kommer nog gå ett godkänt lopp. Vanlig vagn, skor runt om och öppet med murphy.

– 2 Roller Coaster Ås (V64-4) var positiv i Kalmar och gick bra in i mål efter sen lucka. Har bara joggat här emellan, men ser väldigt välmående ut. Han vinner när som helst. Vanlig vagn, skor runt om och öppet med murphy.

– 3 Eye On The Hill (V64-4) kom taskigt på det på Färjestad, men var samtidigt lite seg. Vi provar igen, men hon springer och håller igen lite i loppen. Det blir lite tätare starter nu och vi hoppas att det piggar upp henne. Amerikansk sulky istället för vanlig vagn. Helstängt huvudlag som senast.

– 9 Lucifer Sam (V64-5) var strålande senast och fick en tuff forcering mitt i loppet, men höll strålande. Han har fin styrka och bra form. Han får ofta tunga lopp och vi hoppas på tempo och att han slipper göra allt för mycket jobb själv. Helstängt huvudlag den här gången och det var länge sedan. Har gått med öppet med murphy tidigare. 

– 9 Balashi (V64-6) har tränat godkänt inför detta och han borde gå ett bra lopp för han känns såpass fin. Öppet med murphy och vanlig vagn som senast.

– Luke Diablo (lopp 10) gör comeback efter halsoperation och har tränat klart godkänt, så han är bra i det här sammanhanget. Jag räknar med att han segerstrider.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”