Dec
10
2021

Fredag och lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Kalmar fredag:

– 2 Inara O.E. (V64-4) har gått lite bättre för varje lopp och allt ser bra ut, så jag tycker hon har ett lämpligt lopp den här gången. Det blir skor runt om, vanlig vagn och öppet med murphy som senast.

– 9 Digital Process (V64-6) har vi haft i träning nu i sex veckor och han känns stark och fin. Det är en lat häst, men han tränar fint. Jag har känslan av att han kommer gå bra. Det blir helstängt huvudlag och amerikansk sulky.

Åby lördag:

– 10 Lucky Steel (V4-4) höll ju klart godkänt i debuten för oss. Han var väldigt het innan start och lade säkert lite kraft där också. Han är så lugn och fin hemma så jag blev förvånad över det. Jag tycker det är en fin treåring. Norskt huvudlag, skor runt om och vanlig vagn som senast.

– 12 Let It Be Steel (V4-4) går bra varje gång nu och det var synd på läget, men allt är bra med hästen. Norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 8 Look Håleryd (V75-1) tränar fint och känns bra. Jag håller honom som fjärde-femtehäst i loppet. Han är lite gynnad av distansen. Det blir vanlig vagn och helstängt huvudlag – senast var det amerikansk sulky, men nu är det ju voltstart.

– 1 Quenchless Tile (V75-2) gick sitt bästa lopp någonsin senast. Fick tryck i ledningen och höll strålande, så det känns som att hästen är under utveckling nu. Det är inte sannolikt att han håller ledningen, men han kan få ett fint lopp härifrån. Skor runt om, halvstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 9 Darah Bibo (V75-7) känns bara bra och vi har siktat på det här loppet en månad drygt då det inte finns så mycket lämpliga stolopp. Allt tyder på att hon ska gå bra. Jag hoppades på bättre läge, men man ska nog ta henne på allvar ändå. Öppet huvudlag och amerikansk sulky som senast.

– Holgero With Class (lopp 12) galopperade över ett spår i banan, så det var olyckligt. Sedan var han väldigt loj och ville inte alls springa efter galoppen. Vi har inte hittat några fel på honom så vi får prova igen.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”