feb
27
2012

Halmstad måndag

I kväll är det tävlingar på hemmaplan och stallet startar sju hästar. Lopp 4 nr 10 Zatopek Boshoeve/J Sjunnesson, får smyga med och ta en peng, nr 11 Solist Brodde/PU, gick bra i skymundan senast och har fin form, plats i första hand. Lopp 5, nr 4 Dean On Line/PU, första starten efter lång vila, tränat bra men behöver säkert ett lopp i kroppen, outsider. Lopp 6, nr 10 Mermaid Legacy/PU, har det strulat för i de två senaste loppen. Känns kanon i träningen. Pass upp! Lopp 7, nr 3 Amber Diablo/PU, känns ok och har varit ute i rikstoton två snaste. Lite lättare idag och en platschans. Lopp 8 nr 7 Louis Le Grand/PU Bra senast nu första gången över kort distans vilket är en chansning. Outsider.Lopp 9, nr 1 Max Bob, jättefin häst som felade bort segern senast när kusken ryckte tussarna. Han är lite trög  och flegmatisk, spår ett är nog inte optimalt men har ändå chans att vinna. Vi håller tummarna för att hästarna skall göra bra ifrån sig ikväll.

Foto: Lars B Persson/Elit Håleryd Månadens Häst januari

 

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”