feb
28
2012

Jägersro tisdag

Det var en tung kväll igår i dubbel bemärkelse, tungsprungen bana och tungt med hästarna. Det blev lite placeringar och en förlust med en överlägsen häst. Max Bob slog på en galopp i första sväng och tappade 40 meter, kom igen och var med på linjen som trea. Vi får ta dem nästa gång. Måste gratulera VPM Trotting och familjen Olsson till Elit Håleryds utmärkelse som månadens häst i januari.

I kväll startar två hästar. I lopp 7, nr 3 Huge Star, gick bra senast och var knappt slagen. Vinner inte så ofta men kan kanske ta en plats igen. Lopp 8, nr 13 Orcas Bac, var positiv senast i ett tufft lopp. Lite lättare idag och kanske kan vara en outsider. Han har dock en känslig hals och brukar fungera bäst vid klart väder.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”