mar
1
2012

Åby torsdag+provlopp

Nu börjarde första treåringarna så smått bli startklara. Idag har M.T.Harmony och Red Hot Snapper gått provlopp. Båda uppförde sig fint och Harmony kommer nog att starta om ett par veckor. Första treåringen att starta blir Commission som går ut på måndag i Halmstad.

Ikväll startar vi två nyförvärv på Åby. Lopp 7, nr 8 Sebastian Palema, tränar fint men har fått fel utgångsläge. Vi får smyga med och han behöver säkert något lopp i kroppen då det är ett tag sedan han startade. Lopp 10, nr 6 Victoria Lime, känns fin i träningen men möter ett par bra hästar. Kan vara en platsfidus då hon har fått ett bra läge.

Nu har Lars Jeppson kommit och han skall gå igenom ett antal hästar som står på behandlingslistan.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”