mar
5
2012

Halmstad måndag

Ikväll är det tävlingar på hemmaplan. Det är fint väder så det blir fina förutsättningar. Vi börjar i lopp 1 med nr 3 Commission, en treårig debutant som tränar fint i lite flegmatisk stil. Han möter ett par hästar som föregås av bra rykte men vi hoppas att han är med där framme. Lopp 3, nr 2 Carmen Launcher/JoakimS, hedersmärr som gör comeback efter långvarig skada. Siktar på ett smyglopp och en pengaplacering. I samma lopp kör Peter nr 3 Amber Diablo, hänger med och är kanske van lite tuffare motstånd, platschans. Lopp 6, nr 11 Zatopek Boshoeve, har missvisande rad och har haft otur de senaste starterna. Känns fin och kan vara en platsrysare. Lopp 10, nr 4 Tjurkhults Gidde, är trög i träningen och behöver säkert några lopp i kroppen innan han är på topp. Outsider. I detta lopp startar även nr 7 Landers Lovely/Joakim S, omotiverad galopp senast, får smyga med och ta en peng. Lopp 11, nr 11 Ed Hill/Jonna Jinesjö, var duktig senast och möter kanske lite lättare motstånd idag. Kanske kan vara med i segerstriden om det löser sig från bakspåret.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”