mar
6
2012

Jägersro tisdag

Vi åker med två hästar till Jägersro ikväll. Lopp 4, nr 10 Sonar Brodde, föll verkligen med flaggan i topp senast. Idag är det första gången över lång distans men det är nog inga problem . Hoppas han är med och segerstrider. Lopp 5, nr 4 Rikke Blåbjerg,satte inte en fot rätt senast, bättre med auto idag, men det är tufft motstånd så vi får sikta in oss på ett felfritt lopp och en pengaplacering.

1,2,3,4,6 var placeringarna igår. Kul att segertorkan spräcktes då vi inte haft någon seger på en vecka. Det var Tjurkhults Gidde som överraskade med en kanonspurt. Jättekul då han varit trög i träningen. Carmen Launcher comebackade på bra sätt som tvåa och Commission var okej i sin debut. Han behöver säkert ett par lopp innan han vet vad det går ut på.

Foto: Lars B Persson/Tjurkhults Gidde

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”