mar
15
2012

Åby torsdag

Ikväll lastar vi fem hästar till Åby. Vi börjar i lopp 4, nr 9 Louis Le Grande, känns fin men är lite vansklig i voltstart. Har fått ett bättre utgångsläge då han blivit nedstruken till innerspår. Outsider. Lopp 6, nr 13 Lord Photo, verkar hålla toppform, smidig och fin i träningen. Många att runda då han har bakspår på tillägg men tror ändå att han kan vara långt framme. Lopp 7, nr 4 Mermaids Legacy, vi har tränat lite hårdare inför denna starten och det har hon klarat bra. Pigg och glad och kan vara en outsider. Lopp 8. 5 Orcaas Bac/Joakim S, ojämn i sina prestationer men fungerar han brukar han vara med och tjäna fina pengar. Nr 10 Lord Rocket, blev det fel för i V75-starten senast och den kan vi glömma. Verkar hålla sin fina form och vi tror på en bra insats.

Boxnytt: Queen Conch, sto 3 år e From Above och Jetmoon Heart, hingst 2 år e Echo är nya i stallet. Lämnat stallet har Huge Star(am.träning) och Panter Brodde(ridhäst).

Linda Allercrantz var och hälsade på idag. Skönt att se henne på benen och med ett gott humör trots att hon var mörbultad. Hon är snart i matchen igen.

 

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”