mar
19
2012

Halmstad måndag

Peter har varit i Estland över helgen och provkört 2-åringar. Det är Mats Gabrielsson(Tooma-hästarna) som har uppträning av sina hästar där. Peter blev förtjust i några, så det är bara att höra av sig om ni vill köpa häst.

I kväll är det tävlingar på hemmaplan och vi selar ut tre hästar. Lopp 1, nr 5 M.T.Harmony, treårig debutant som har tränat fint. Spåret oroar lite ,men klarar hon det hoppas vi att hon slutar långt framme. Lopp 4, nr 4 Rosie La Marc/J Sjunnesson, gör årsdebut och behöver säkert något lopp innan hon är på topp. Platschans. Tyvärr har vi fått stryka Mermaid Ås i samma lopp. Hon har fått en muskelsträckning och vi tar inga chanser med henne utan hon får bli kvar i stallet ikväll. Lopp 6, nr 12 Amber Diablo, får smyga med från 20 meters tillägg och först och främst ta en pengaplacering.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”