mar
22
2012

Jasmine Broline vann årsdebuten

Jasmine B ledde varje meter av sitt lopp. En snabb start till ledningen, sedan lugnt ett halvvarv för att avsluta visslande sista 500. Peter var kanonnöjd med henne och ägarna fam Ekelund var stolta i prisutdelningen. Nu är det snart Sto-eliten som gäller.

I kväll startar vi tre hästar på Åby. Lopp 5, nr 4 Lipton, är som vanligt skör i sina ben och ständigt en outsider. Har kapacitet för att vinna om han håller sig på benen. Lopp 8, nr 10 Super Karma, jättefin fyraåring som gör årsdebut. Har tränat fint och vi håller tummarna för en framskjuten placering. Lopp 10, nr 1 Victoria Lime, fungerade inte alls i första starten för oss. Bra utgångsläge men vi vill se att hon sköter sig först innan vi vågar tro för mycket på henne.

Foto: Sidmakarn.nu/Sem Jafet 20/3 Åby

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”