mar
23
2012

Super Karma fin i årsdebuten

Det var glädjande att Super Karma vann igår på Åby, i sin årsdebut. Fick överta ledningen varvet kvar och vann mycket enkelt på spänstiga ben. Extra kul för delägare Henning Mankell, som var på plats och för första gången såg sin häst live. Nu spänner vi bågen och siktar mot Kungapokals-kval om en månad.

Box nytt: Youana e Pearsall Hanover u. Euro Sund, har kommit in tillfälligt för att få banträning ihop med andra hästar. Skötare är Hanna . Star Silvio e Juliano Star u. Alma Silvio , samma blod som vår gamla stjärna Somolli Silvio. Skötare är Johanna. Sedan har även Focus Håleryd kommit tillbaka från Håkans konvalecentträning. Christine sköter honom.

Återkommer senare med lite rapporter om V75.

Foto: Sidmakarn.nu/ Super Karma i vinnarcirkeln

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”