apr
9
2012

Annandag påsk i Halmstad

Idag är det fina tävlingar på hemmaplan. Hoppas bara att vi har vädergudarna med oss. Stallet startar fem hästar och vi börjar med Twiggy Logoj i lopp 2. Från spår 11 blir det att följa i ryggar, har haft ett litet uppehåll men borde normalt sett inte ha problem med distansen. Outsider. Lopp 3, nr 5 See You Ice, får verkligen känna på hetluften i detta lilla men mycket fina treåringslopp. Vi siktar på en slant idag. Lopp 6, nr 7 Enter, Gjorde ett mycket bra lopp senast efter en stor startgalopp. Står lite hårt inne idag men felfri kan han mycket väl hugga en plats. Lopp 8, nr 7 Lord Photo, blev det galopp för senast. Har kollat upp honom men var inga fel. Klara distansen ich felfri kan han vara en platschans. Lopp 11, nr 10 Victoria Lime, gick äntligen felfritt senast, får starta lite tätt då hon har dåligt med poäng. Kanske inte tuffaste loppet och trots det tråkiga utgångsläget en outsider.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”