apr
15
2012

Söndag Halmstad

I eftermiddag har vi tävlingar på hemmaplan. Vi har tre hästar till start och två som skall kvala. Först ett par ord om gårdagen. Fighter Gull jätteduktig som trea, huvud och hals efter vinnaren. Är kvar i klassen och får därför prova igen, för att förhoppningsvis kvala in till finalerna under Elitloppshelgen. Jasmine blev det helt fel för, öppningen för tuff och sedan lite tryck under vägen. Vi får ta nya tag.

På Halmstad startar vi första hästen i lopp 1, nr 1 Honeydew, hon har tränat fint och trampar hon iväg från start hoppas vi att hon kan ta en plats. Lopp 6, nr 1 Rikke Blåbjerg, är svår i voltstart men formen verkar på topp. Vid felfritt lopp en platsfidus. Lopp 8, nr 10 Zatopek Boshoeve, lite överforcerad senast därav galoppen, får smyga med och ta en slant.

I kvalet startar treåringarna Alfaz del Pi e. Angus Hall u. Divann, och Buick Brodde e.Conway Hall u. Borga Elegant.

 

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”