apr
16
2012

Honeydew vann debuten

Det blev seger i debuten för treåriga stoet Honeydew e. Mr Pine Chip, som tillsammans med Jocke ledde varje meter av loppet och kunde vinna på 19,1/2140 m. Zatopek tog en plats och Rikke B klarade tyvärr inte voltstart utan galopperade bort alla chanser och fick ett fjärdepris som tröst.

Ikväll startar vi två hästar på Mantorp som båda körs av Untersteiner j:r. Lopp 7, nr 9 Pure Vacation, kommer allt mer men idag är det tuffast tänkbara motstånd. Bra smygläge och med klaff kan han kanske ta en fin peng. Lopp 8, nr 7 Elit Håleryd, tråkigt utgångsläge och kommer att hamna långt bak då han inte är snabb ut. Är dock en häst som vi har höga tankar om och vi hoppas han skall vara långt framme. Ev. barfota för första gången idag.

Boxnytt: Säcken har gått hem till ägaren för vila.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”