apr
23
2012

Halmstad måndag

Tävlingar på hemmaplan ikväll och Peter sitter åter på botbänken. Han får köra kvallopp med Perfect Power, då Superman Carlos får stanna i stallet idag.

I övriga lopp startar fyra hästar. Lopp 1, nr 7 Honeydew/Jocke, vann enkelt debuten, lite tuffare idag men vi hoppas att hon skall ta en plats. I samma lopp nr 9 Manhatta Broline/J Sjunnesson, uppträdde lite oinspirerat i debuten. Har tränat bra och får ses som en outsider. Lopp 5, 12 Solist Brodde/Jan Hansen, lärlingslopp med ett tråkigt utgångsläge. Behöver säkert något lopp i kroppern. Lopp 6, nr 10 Huge Star/Jocke , provar på volt den här gången, skulle han klara starten kan det kanske bli en plats.

Nytt i boxarna: Juliano Scream e Juliano Star är ny i stallet, skötare Linda A. Lämnat stallet har Rikke Blåbjerg gjort(exp. Finland)

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”