apr
27
2012

Två segrar igår

Härligt med två pinnar igår på Åby. Debutanten Ella Håleryd spårade hela vägen och vann lätt medan Lord Rocket gick tunga vägen utvändigt och kunde ändå stå emot. Han är verkligen stark. Red hot Snapper hade nog segerstridit om han inte galopperat när Peter ryckte tussarna, blev femma till slut. Victoria Lime ok som trea och Lord Rocket blev på påkörd av en konkurrent i sista sväng därav galoppen. Skönt att hästarna fungerade igår efter onsdagens tråkigheter. Treåringarna Stricker och Commission var fina i dagens banjobb. Nu letar vi jobb till dem.
Idag startar två hästar på Kalmar som kör eftermiddagstrav. Lopp 2, nr9 Taiwan Diablo, platschans, lopp 5, nr 7 Twiggy Logoj räknas i öppet lopp.
Trevlig helg!!!
Idag är

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”