apr
29
2012

Drottning/Kungapokals-kval

Idag är det dags för årets första stora kvallopp för fyraåringar. Alltid lika spännande när de bästa hästarna visar upp sig. Stallet har fyra kvalhästar. Lopp 3, nr 1 Jumble Ås, har tränat bra och var duktig vid segern. Fint smygläge idag och en plats kan vara möjlig. Lopp 5, nr 8 Super Karma, blev det fel för senast och idag har vi åter otur med startspåret. Vi får köra på chans och siktar på en peng. Lopp 8, nr 11 Mermaid Ås, hade otur senast men hon kändes i alla fall fin. Känns fin i jobben efteråt och med den här hästen känner man sig inte slagen på förhand. Lopp 9, nr 5 Rosie La Marc, har varit seg i sina starter i år. Här får vi smyga med och hoppas på en peng.
Vi startar även treårige M. T. Hemingway i lopp 11, från spår 2 möter han tufft motstånd och här får han smyga med och ta en pengaplacering.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”