maj
1
2012

Ochoa Bob vann på Halmstad

Det blev en seger igår för Harry Carlsson’s Ochoa Bob(e Enjoy Lavec). Han trampade iväg fint från sitt snäva spår och väl i ledningen stegade han undan på ett bra sätt. Grattis Visby!! Treåriga MT Harmony gjorde också ett mycket fint intryck när hon efter sen lucka spurtade fram till andraplatsen, full fart över mål, 15.0/2140a. Det börjar gå snabbt nu, en mycket bra tid i sitt livs tredje start. Nu får vi sikta på Auktionsloppet på Solvalla den 23/5. Av övriga hästar gjorde Pure Vacation ett bra lopp som trea, Huge Star femma i samma lopp också ok. Orcas Bac fick trafikproblem men kändes annars fin, medan Storm Forever fick en bredsida från start och slog på en galopp, så var den dagen förstörd.

I kväll startar vi Enter i lopp 10 på Jägersro. Spår 1 bakom bilen kan vara vanskligt, men löser det sig från start, har hästen fin form och kan sluta långt framme.

Boxnytt: Jasmine Broline har lämnat stallet, det är tyvärr färdigtävlat för henne. Nu går hon till avel och kommer att betäckas med Conway Hall. Tack för den här tiden och förhoppningsvis kommer det en avkomma i träning om några år.

Fuxa Håleryd (e. Offshore Dream) kom tillbaka i träning idag. Frakturen har läkt fint och nu kan vi börja träna för vagn igen.Skötare blir Maria.

Ha en skön 1:a maj i vårsolen!!

Foto:Lars B Persson/Ochoa Bob

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”