Nov
22
2011

Åby/Jägersro tisdag

Idag blir det en hektisk dag då det först är lunchtävlingar på Åby och sedan kvällstrav på Jägersro.

Vi har tre hästar till start på varje bana; Åby, Chariotsoffire DE är kapabel men osäker, felade bort en framskjuten placering i sista sväng senast, Louis Le Grand är uppfräschad och känns mycket fin i träningen. Även han är osäker + att han möter några bra motståndare. Till slut har vi Önas Gunnar som har haft en träningsperiod och kanske kan avlägga sin maiden idag.

Jägersro; Först ut är Zatopek Boshoeve som körs av Steen Juel, svårt med spår två i volt där är vi nöjda med pengar, Orcas Bac i lopp 8 är jämn och säker, kanske en platsfidus. I lopp 10 avslutar vi med Elit Håleryd som är dagens bästa chans. Känns mycket fin i träningen.

Under måndagen hade vi mest rutinjobb på rakan och i backen. Dock hade vi ett banjobb och där glänste 2-årige MT Hemingway e Quite Easy u Ulla U.S.  1.24,5/2100 m i långvagn på ett mycket enkelt sätt.

Nytt i boxarna: Carmen Launcher åter i träning.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”