Nov
23
2011

Solvalla idag

Idag åker vi till Solvalla med tre hästar. Lite info om dessa:

Lopp 5, 10 Super Karma, en jättefin häst som gjorde en mycket bra prestation senast och var jämnsides imål med segraren. Får hoppas på tempo idag, måste streckas.

Lopp 7, 8 Jitanes, felade på upploppet i Breeders-finalen. Har inte hittat några fel så vi provar en gång till. Går med skor idag då hennes hovar är slitna.Outsider

Lopp 9, 12 Jumble Ås, är jämn och säker och var bra senast. Tråkigt utgångsläge idag gör att vi hoppas det blir lite överpace i loppet. Garderingsstreck.

Lite sammanfattning av gårdagens starter;ÅBY: Chariotsoffire blev lite trött till slut efter tuff inledning, Louis Le Grand gick bra som tvåa och inte långt efter, Önas Gunnar funkade inte alls i stundens allvar utan var spänd från start och galopp direkt.

JÄGERSRO: Zatopek Boshoeve fin löpning och avslutade bra som fyra, Orcas Back kvällens överraskning, målfotoslagen, plus till honom, Elit Håleryd klarade tyvärr inte voltstart, ingen värdemätare då han galopperade bort sig helt. Grattis Lars Melin till segern i tvååringsloppet och ett nytt danskt rekord.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”