Nov
24
2011

Åby torsdag

Grått och regnigt i Halmstad idag och bara lugna turer. Vi väntar på att Lars Jeppson, vår kiropraktor och bollplank sedan länge, skall dyka upp. Det är några hästar som behöver en behandling. Alltid lika roligt att ”surra” med Jeppe.

Tre hästar skall till Åby ikväll och Modigh får jobba hårt då det är hennes pass alla tre. Lopp 1, 7 Legato Broline, debutant som vi först och främst vill se felfri, plats. Lopp 2 , 4 Sobel Goldie, gjorde det bra senast och är nog inte helt borta om hon klarar spåret. Lopp 7, 12 King, har nästan bara gjort bra lopp och är lite renoverad sedan senast. Svårt läge idag och tufft motstånd gör att vi är nöjda med en plats.

Gårdagens Solvalla-tur var sådär; Karma klart bra även om han kanske var något sämre än senast, man har höga krav, gick 14-tid full väg igen. Jitanes funkade inte alls, det blir doktorn och Jumble Ås snubblade i utgången av sista sväng med mycket krafter kvar. Vi får komma igen.

20111124-154157.jpg

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”