Nov
25
2011

V75 Jägersro lördag

Här kommer lite info om stallets hästar inför V75 på  lördag; Lopp 5, V75-1 nr 8 Harry Haythrow, har gjort det jättebra under hela säsongen. Nu är han ute i silver för första gången och har ett dåligt utgångsläge så därför får vi ligga lite lågt. Vill dock påpeka att hästen har toppform. V75-2 nr 5 Solist Brodde , har också toppform för dagen men är mycket svår i voltstart. Klarar distansen och får ses som en jättefidus. Vi avslutar i lopp 12  nr 5 Taipan Diablo, känns allt bättre och gick bra i skymundan senast. Möter ett par riktikgt bra hästar och en plats är realistiskt.

Fredagen har ägnats åt fortkörning som vanligt , mest rakbana och sanden. Ett banjobb har vi kört, Evison och Jasmine Broline knallade 1.22/2100m och kändes starka och fina. Båda startar i nästa vecka.

En seger till stallet vid tävlingarna på Åby igår. Det var King(DE) som profiterade på hårt tempo och vann säkert. Sobel Goldie var tvåa, inte stort slagen, medan Legato Broline inte fungerade utan var spänd och galopperade från start.

Rosie La Marc är tyvärr struken i E3-revanschen på söndag. En korsförlamning har gjort att hon får stanna hemma.

Nytt i boxarna: Undimede, ett fint sto e Olimede, 1 år.

Ha en skön helg !

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”