Nov
29
2011

Jägersro idag

Ikväll har vi fyra intressanta hästar till start på Jägersro. Vi börjar i lopp 1 med 5 Elit Håleryd, det blev galopp från start senast, bättre förutsättningar idag. Kapabel häst som borde vara långt framme.Lopp 3, 6 Max Bob, debutant som vi är nöjda med. Svårt att veta hur långt han räcker men han är väl förberedd. Lopp 5, 3 Louis Le Grand(DE) var godkänd från dödens senast. Många bra med i loppet och han är bara en outsider. Lopp 7, 5 Evison vann enkelt senast i ett billigt lopp, denna gången är det tuffare. Är stabil i voltstart och kan vara en platskandidat.

Våra två hästar som startade igår gjorde godkända prestationer, Storm Forever trea och Giddes Dream femma, båda spurtade fint till slut efter snälla upplägg. De två kvalhästarna Stricker och Sonar Brodde avslutade båda 17,5 sista 1000 m. Två fina hästar där vi siktar på att starta Sonar Brodde i december.

 

 

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”