Nov
30
2011

V86-premiär ikväll

Vi åker till Solvalla med två hästar idag. Båda startar inom streckspelet . Lopp 4, avd 2, 8 Jasmine Broline, har haft en liten paus och blivit uppfräschad. Är tyvärr bortlottad idag då hon fått det sämsta läget. Vi får hoppas på överpace och hon är kapabel så man kanske inte kan räkna bort henne helt. I lopp 8, avd 6, nr 2 Devs D’Amerique, har också haft en paus och laddat batterierna. Är nedstruken till innerspår vilket är positivt. Får smyga med och kanske kan vara en platsfidus.

Stallet hade en fin kväll på Jägersro igår. Segrar för treåringarna Elit Håleryd e. Offshore Dream och debutanten Max Bob e. Ganymede. Vi gläds med familjen Karlsson på Gotland och VPM Trotting , de har två fina hästar . Vi hade även Evison till start som gick bra ifrån dödens som femma och Louis Le Grand som tyvärr slog på en galopp från start men sedan gick bra i skymundan.

Vi har under ett par veckors tid haft en ung travtränare från Ukraina, Andrii Cherniak, som praktikant i stallet. Han är med och tränar hästar på dagarna och åker med på trav på kvällarna. Har han tid över sitter han och pluggar engelska. Peter och han har lite svårt med kommunikationen då ingen av dem är så bra på engelska, men med lite god vilja löser man det mesta. Andrii’s höjdpunkt var nog när han var med på Solvalla förra veckan och fick köra första värmningen.

Lämnat stallet idag har Navajo Lavec.

  20111130-121709.jpg

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”