Dec
1
2011

Jasmine Broline V86-vinnare

Stallet hade en fin kväll på Solvalla igår. Läckra Jasmine Broline e Lindy Lane var mäktig när hon trots åttonde spår kunde forcera fram till ledningen. Väl där höll hon ett jämt 13,5-tempo och vann enkelt med två längder. Detta var ett Brons-försök så nu får familjen Ekelund fira annandagjul på Solvalla. Även Devs D’Amerique startade igåroch vi var nöjda med hans tredjeplats. Behövde säkert loppet då det var länge sedan han startade.

Till kvällens tävlingar på Åby har vi två hästar till start. Lopp 4, 7 Chariotsoffire DE, fick ett tufft lopp senast och blev lite trött sista hundra. Tråkigt spår men hon är kapabel när hon fungerar. Outsider. Lopp 6, 10 Huge Star var lite sämre senast. Brukar vara jämn och säker så han kan kanske vara ett platsbud.


Jasmine Broline. Foto: Kanal 75

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”