jan
27
2021

Jägersro onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro onsdag:

– Son Hugo Pellini (lopp 3) ger mig gråa hår. Han tränar okej, men det är inte det där rätta draget i honom. Nu ska vi starta och se vad som händer. Det är en fin häst i grunden, men det är inte ”wow” i träningen – bara okej. Jag får försöka köra ett snällt lopp så får vi se vad som händer.

– 4 Miriam Håleryd (V86-3) gick okej senast och hon söker väl formen kan man säga. Lite problem med fräschören har hon, men är helt okej i träningen. Öppet huvudlag med murphy och vanlig vagn som senast.

– 4 Ofelia O.E. (V86-7) går bra varje gång, men det var länge sedan hon vann. Hon gör ofta bra lopp i alla fall och vi hoppas på en god placering. Om hon kan öppna? Hon har blivit bättre, men det var länge sedan hon tog ledningen. Hon har inte lett många lopp i sitt liv. Norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”