feb
5
2021

Lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se. Intervjuerna är fria att kopiera om man credar untersteiner.se och spelvarde.se.

– 7 Velegance (V75-1) håller fin stil och är jämn och säker. Nu går hon ut i öppen klass, men hon hade stått ensam 40 i Diamanstoet och det hade varit orättvist mot henne. Jag valde att ta ut henne här och jag tror att hon kommer gå bra, men det blir svårt att vinna. Öppet med murphy och amerikansk sulky som senast.

– 12 Ofelia O.E. (V75-4) går jämnt hon också. Jag hade förväntat mig att hon skulle streta emot lite mer senast, men samtidigt blev det lite tuff inledning. Nu är det bara ston igen och det är smyglopp som gäller. Johan får göra vad som går från läget och målsättningen är att ta en god placering. Norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 11 Love Håleryd (V75-7) går jämnt och bra och kommer säkert gå bra igen. Läget gör att det ska mycket till – jag förväntar mig ett bra lopp så får vi hoppas att vi har lite tur på vägen. Han känns bara bra i träningen. Helstängt och amerikansk sulky som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”