feb
10
2021

Onsdag och torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro onsdag:

– Mad Princess (lopp 2) går okej, men söker formen kan man säga. Hon hänger med okej. Vi får försöka smyga med och ta en god placering. Amerikanarvagn idag – det har hon inte gått i på ett tag.

– Pere Ubu (lopp 4) är en bra häst och har vunnit många lopp. Haft lite problem med fräschören, men träningen är helt okej. Hästen har inte startat på länge och det viktiga är att han fungerar och håller stilen hem. Amerikansk vagn här med.

Åby torsdag:

– 8 Magic Happens (V64-1) verkar må bra nu. Han vann senast då han gick utanpå ledaren i ett billigt lopp. Allt känns bra efteråt så jag hoppas att vi hittar en ny liten formtopp på honom – då kan han ta en god placering här. Norskt huvudag och vanlig vagn som senast.

– 9 Son Hugo Pellini (V64-3) var jag nöjd med i årsdebuten. Han gick fint till slut och normalt sett med lopp i kroppen kan han absolut gå framåt. Han känns bara bra i träningen och det blir som senast vanlig vagn och halvstängt huvudlag som senast.

– 4 Happy Celebration (V64-4) har haft lite infektioner och stått över, men känns bara bra nu och jag var nöjd med henne i ett banjobb för en vecka sedan. Vi tävlar igen och i sådana här vanliga stolopp hävdar hon sig väl. Amerikansk sulky och öppet huvudlag blir det. Hon har gått med norskt, men har inte reagerat på den på sistone.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”